Tervetuloa Valmennustila Roba43 sivustolle

Tarvitsetko rentoa ja rauhallista tilaa asiakastyöhösi tai koulutukseen tai kokoukseen?

Tilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, Helsingin Punavuoressa. Osoitteemme on Iso Roobertinkatu 43A. Valmennus- ja työtilamme käsittävät kaikkiaan 7 huonetta, tilaa on yhteensä 151m².

Tarjoamme tiloja kaikenlaisiin tarpeisiin matalalla kynnyksellä. Sinun ei tarvitse huolehtia vuokravakuuksista ja kaikesta muusta, mitä omien tilojen ylläpitäminen edellyttää. Sinulla ei ole sitoutumista tai kuukausimaksuja, käytät vain sen verran tiloja kuin on tarve ja maksat vain niistä tunneista. Kustannusrakenne on selvä ja on helppo budjetoida omaa toimintaa.

Hintamme ovat hyvin kilpailukykyiset, esim. viihtyisä noin 8m² työhuone tunniksi maksaa vain 7€ (alv 0%). Vuokraaminen kerryttää myös Bonusta, jokaisesta tunnista kertyy 0,3125% alennusta. Jos käytät kuukaudessa tiloja esimerkiksi 40 tuntia, kertyy laskuun jo 12,8% alennusta. Maksimi Bonusalennus on 50% ja sen saavuttaa 161 tunnin käytöllä. Tilavarauksia hallitaan kätevästi varausohjelmasta internetistä.

Asiakkainamme on hyvin monenlaista työtä tekeviä ihmisiä. Tiloissamme tehdään erilaisia hoitoja, valmennuksia tai terapiatyötä. Tilamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Erityisesti sellaiset koulutukset, missä välillä jakaannutaan tekemään pienryhmätöitä toimivat meillä hyvin, koska käytettävissä on 7 huonetta ja kahvitila.

Kantava ajatuksena on ollut tarjota työympäristö yksin työtä tekeville, joilta työyhteisö puuttuu. Halutessaan täällä pääsee verkostoitumaan ja kehittelemään vaikka yhteistyötä toisten toimijoiden kanssa. Kun korona hellittää, niin verkostoitumiseen tullaan panostamaan lisää.

Valmennustiloissamme on viihtyisä kahvitila aulassa, sekä pieni keittiö. Tilassa on myös 2 x wc. Suurin tilamme on ”Stage”, sinne mahtuu kalustuksesta ja tarpeesta riippuen 20-36 henkeä. Stage taipuu moneksi, sen saa pöydillä (140 x 70cm) varustettuna max. 20 hengelle. Luentomoodissa tuoleilla kalustettuna noin 36 hengelle ja U-muodossa max. on 26 henkeä. Muut 6 huonetta ovat 4-8 hengen tarpeisiin sopivia, 8-14m² kokoisia. Yksi huoneistamme, nimeltään ”Fysio”, on kalustettu hoitotyöhön, huoneessa on sähkötoiminen hoitopöytä. Sitä käyttävät Ostepaatit, hierojat jne.

Tiloja voi vuokrata huoneittain, myös koko tila on vuokrattavissa. Asiakkainamme on paljon sellaisia ryhmiä, jotka tarvitsevat ryhmätöitä varten tilat kokonaan käyttöönsä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tiloihimme, se kannattaa!

Tavoitat minut näistä: vesa@kullberg.fi tai puhelimella 0400 944181

Löydät tietoja Valmennustilasta ja tapahtumista Facebookista ”Valmennnustila Roba43”

Yksi vastaus artikkeliin “Tervetuloa Valmennustila Roba43 sivustolle”

Kommentit on suljettu.